VĚDOMÉ MISTROVSTVÍ

KURZ ZÁKLADNÍ NUMEROLOGIE

Čísla jsou energie, stejně jako je energie kolem nás. Pomocí čísel můžeme prostřednictvím našich dat narození, získat cenné informace o našem životě. Náš život tedy lze predikovat pomocí čísel a čísla využít pro každý den.

Všechno má svůj řád, ve svědectví čísel se ukrývá mnoho mocných sil, neboť jak praví staré záznamy, čísla přijala dokonalost nebes.

Čísla jsou klíčem k hledání souvislostí existujících v lidském jednání a chování. Jsou to jemné energie, které nám ukazují kdo jsme a co nás během života čeká.

Tato prastará věda nám odhaluje nespočet informací o nás samotných. Nechává nás nahlédnou pod povrch našich životů a podrobně definuje naši osobnost. Prostřednictvím numerologie máme možnost zjistit potřebné informace o tom, co nám uniká, co nevidíme. Můžeme snadno pochopit kdo jsme a kam se máme ve svém životě ubírat, čeho dosahovat a čemu se raději vyvarovat. Poznáme své silné a slabé stránky a ve své podstatě dokážeme pomocí numeroskopu vidět sami sebe.

ON-LINE KURZ

ZÁKLADNÍ NUMEROLOGIE I.

Po zakoupení kurzu obdržíte heslo, kde se jeho pomocí přihlásíte tlačítkem OTEVŘÍT KURZ.

ON-LINE KURZ

ZÁKLADNÍ NUMEROLOGIE II.

Po zakoupení kurzu obdržíte heslo, kde se jeho pomocí přihlásíte tlačítkem OTEVŘÍT KURZ.

Kurz základní/ prognostické numerologie je rozdělen na dvě samostatné části. Tyto části na sebe volně navazují a společně nabízejí kompletní učivo základní numerologie.

 Pronikneme společně do své kompletní osobnosti na základě energie čísel. Dále do svých životních témat a poslání. Nahlédneme do kritických úseků v životě a najdeme důležitá data, která na nás mají zásadní vliv. Odhalíme různé cesty, které nám život nabízí.  

Naučíme se vnímat čísla jako součást celku. Sestavíme si svůj osobní numeroskop ( mapu osobnosti ). Obdržíte velmi rozsáhlá učební skripta v PDF a videa všech výpočtů.

V průběhu kurzu zažijete AHA efekt, kde si uvědomíte, že životní čísla jsou obrovskou moudrostí a s neuvěřitelnou přesností přináší poznání sama sebe.

 Životní a osobnostní rozbory budete schopni vyhotovovat i pro svoji rodinu a známé.

KURZ ZÁKLADNÍ NUMEROLOGIE I.

Obsahuje kompletní a velmi rozsáhlou nauku základní numerologie narození. Zabýváme se tedy charakteristikou své osobnosti. Jací jsme. Jaké máme své životní cesty, vlohy, nadání. Co o nás vypovídají výpočty numerologických mřížek. Které energie můžeme využít a které nám naopak scházejí. 

KURZ ZÁKLADNÍ NUMEROLOGIE II.

Vychází z nauky numerologie narození a navazuje na kompletní prognostickou numerologii. Tedy, co nás v určitých úsecích života čeká. Jaké jsou zlomové roky našeho života. Jaká témata cyklů a jejich plnění v rámci našeho života budeme prožívat.

Kurz probíhá dálkově formou samostudia. Můžete tak studovat svým vlastním tempem, kde nejste omezeni časem. Po objednání a uhrazení kurzovného, obdržíte přístupové heslo ke kurzu, kde najdete všechny učební podklady ve formátech PDF a MP4. Součástí kurzu je také on-line podpora lektora. Kurz není časově omezen. 

CENA KURZU

ZÁKLDNÍ NUMEROLOGIE I. – 1.500 Kč

ZÁKLADNÍ NUMEROLOGIE II. – 1.500 Kč

 

KUDA